Bijna open: bakkerij en kenniscentrum Broodheeren in Raamsdonksveer

Edwin Klaasen en Bart Cales gaan ten tijde van de corona crisis samen de uitdaging aan en openen binnenkort een nieuwe bakkerij en kenniscentrum in Noord-Brabant.

Ambacht overdragen en eerlijk puur brood bakken; dat is waar Broodheeren voor staat.

Bakkerij en kenniscentrum

Op basis van gevoel, bewogenheid en experientie ontwikkelen bakkers in de eigen bakkerij desembrood van de hoogste kwaliteit voor liefhebbers die het vak verstaan - van horeca tot lokale foodprofessionals. Daarnaast is Broodheeren een kenniscentrum voor relaties en een trefpunt voor creatievelingen, kleine beurzen en andere initiatieven. De nadruk ligt op samenbrengen en inspireren, het aangaan van duurzame relaties en het overdragen van kennis aan andere experts.

Broodheeren assortiment

Edwin en Bart richten zich vanaf heden volledig op hun gezamenlijke project en de opening van Broodheeren. In de tussentijd bieden de ‘Heeren’ met een energieke aanpak het assortiment van het mooiste brood van Broodheeren aan. Het is nu mogelijk om contact op te nemen met de Heeren Edwin Klaasen 0622424334 en Bart Cales 00 32 484 29 81 20 . Het assortiment is binnenkort te vinden op www.broodheeren.nl

       

-

Noot voor de redactie :Voor meer informatie of beeldmateriaal neem contact op met VladanaVulevic van MOON CREATIVE via vladana@mooncreative.nl of 06- 83 08 80 87.

Edwin Bart in pand_edited.jpg