top of page

AMARENA-KERSEN EN EEN VLEUGJE BANKETBAKKERS ROOM

edwin wendy pronk.JPG

Bestel hier je 'Amarena kersen en een vleugje banketbakkers room' feestbrood voor de maand december! 

foto : Deedy Licious ©

Bakker Edwin Klaasen aan het woord;

''Als jong bakkertje werkte ik in het oosten van het land. Daar maakten we Marikenbroden. Rijk gevulde feestbroden vol manderijntjes, gele room en amandelspijs. Een beetje vergelijkbaar met de Haagse kakker en de Udenhoutse broeder. Een variatie op het Marikenbrood; de #amarenekersenamandelspijseneenvleugjebanketbakkersroom . Het is een heel bewerkelijk brood om te maken.  Het is namelijk veel meer dan wat ingredienten bij elkaar gooien. Dit is pure bakkersambacht! En een brood met een absurde naam; 53 letters om precies te zijn! Maar het is gewoon wat erin zit. Het is eigenlijk meer een taartje dan brood.''

feestbrood_edited.jpg

foto : Deedy Licious ©

GELEVERD AAN JE DEUR

Geen product

Broodliefhebbers zeggen :

"Kerst begint voor mij met feestbrood. Bij het ontbijt, daarna bij de koffie en als toetje na het kerstdiner! Eigenlijk de hele dag door. Komt ook omdat je er niet van kan afblijven. Elk jaar weer, anders geen ultiem kerstgevoel zonder een stol!"
mil.jpg

Zelf bakken kan natuurlijk (je vindt het recept in Edwins boek), maar nog slimmer is om van zijn ambacht gebruik te maken en het brood online bij hem te bestellen. Het feestbrood is – per drie stuks – te bestellen via broodheeren.nl. Uitdelen en genieten maar!

Gezien bijfavorieten!
mil logo_edited.png

bron: Miljuschka.nl 2021

&

foodies_edited.png
home made_edited.png
vrouw logo.png
boers en boers.png
bottom of page